fbpx

Állítsd össze saját

ENYAQ iV-dat. És foglald is le!

Szeptember elsején mutatkozott be az új ŠKODA ENYAQ iV, és már itt a lehetőség, hogy előzetesen lefoglalj egyet magadnak.

Mivel jelenleg még folynak az ENYAQ iV modellek ártárgyalásai, és az EU-s típusbizonyítványok is kiállítás alatt vannak, ezért árak előreláthatóan a 46. hét környékén várhatók. Ekkor indulhat meg a modell előértékesítése is. Az első darabok pedig március közepe – vége felé érkeznek be az országba. De addig is, két érdekes lehetőséget kínál a ŠKODA Magyarország.

Az egyik az  “ENYAQ iV Visualiser” névre hallgat, és gyakorlatilag hasonlóan működik, mint egy konfigurátor. Csak éppen sokkal látványosabb. Az ENYAQ iV Visualizer segítségével összállíhatod saját ENYAQ iV modelledet, csak a végén nem tudod még megrendelni, és persze árak sem szerepelnek benne.  Ha azonban biztosra akarsz menni, akkor a másik lehetőség sem kevésbé érdekes.

Szeptember 10-én indul ugyanis a ŠKODA ENYAQ iV hazai előfoglalási rendszere.

A foglaláshoz nem kell mást tenned, mint ellátogatni az ENYAQ iV modelloldalára, és jelezni foglalási igényedet. Persze, hogy az érdeklődés komolyságát jelezd, 100 000 Forint előjegyzési díjat kérnek. Ezért cserébe biztosan 2021-ben megérkezik az általad megálmodott ENYAQ iV modell. Figyelem! Ez a lehetőség csak a leggyorsabb 100 jelentkező számára él.

 Ha szeretnéd kipróbálni az ENYAQ iV Visualizert, vagy az előfoglalás érdekel, akkor kattints ide:

Ha szeretnéd kipróbálni az ENYAQ iV Visualizert, vagy az előfoglalás érdekel, akkor kattints ide:

Előző

Következő

1 hozzászólás

  1. Tóth Zoltán

    Apró probléma, hogy a pályázatosok a késlekedés miatt kiesnek és más márkát kell választaniuk.

Trackback/Pingback

  1. Dr. Johannes Neft a ŠKODA műszaki fejlesztésért felelős új igazgatója - […] a ŠKODA AUTO műszaki fejlesztési igazgatója. Ebben a pozícióban hozzá tartozott például az új ŠKODA ENYAQ iV, a ŠKODA…

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!