fbpx

A MyŠkoda applikáció igazi svájci bicska lett

A MyŠkoda gyorsan a Škoda tulajdonosok legfontosabb alkalmazásává vált. Amellett, hogy lehetővé teszi az autó különböző funkcióinak elérését, a Powerpass segít a töltésben, és a legújabb verzióval pedig akár megrendelt autónk gyártását is nyomon követhetjük majd.

A MyŠkoda egyik újdonsága az új Discover fül, amely híreket és tippeket kínál a Škoda világából. Emellett kiválasztott piacokon az ügyfelek egy teljesen új, „hűségprogram” menüpontot is találnak a profiljukban. „Itt egy új hűségprogramot vezettünk be, ahol az ügyfelek különböző kihívások során pontokat gyűjthetnek, és ezeket Škoda árucikkekre válthatják be” – magyarázza Chloe Wong, aki a MyŠkoda alkalmazásért felelős. A Škoda egyelőre az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban és Spanyolországban vezeti be a hűségprogramot, de hamarosan további piacokon is elérhető lesz!

Szintén ezeken a piacokon azok az ügyfelek, akik még várnak megrendelt Škoda modellük átvételére, egy másik új funkciót is kihasználhatnak. A Track & Explore funkció segítségével információkat találhatnak a megrendelt autójukról, annak gyártási és szállítási folyamatairól, így felkészülhetnek autójuk megérkezésére.
Az ügyfelek nem csak az autójuk gyártási státuszát követhetik nyomon, hanem tájékozódhatnak a járművükről és a Škoda egyéb szolgáltatásairól is, mint például a kiterjesztett garancia vagy a Powerpass. Azon dolgozunk, hogy ezeket a funkciókat a lehető leghamarabb más piacokon is elérhetővé tegyük ügyfeleink számára.
Chloe Wong

MyŠkoda termékfelelős, Škoda Auto

Azt talán mondanunk sem kell, hogy a MyŠkoda alkalmazás számos hagyományos és hasznos funkcióját megtartotta, amelyek közé tartozik az autó állapotának és a szervizellenőrzések időpontjának nyomon követése. A felhasználók meggyőződhetnek arról, hogy az autó be van-e zárva, az ajtók vagy az ablakok nem maradtak-e nyitva, vagy a lámpák nincsenek-e bekapcsolva. Elektromos modelleknél ellenőrizhetik a töltést és beállíthatják a töltési limitet, vagy távolról elindíthatják a klímaberendezést. Az alkalmazásból elküldhetik a tervezett utazás útvonalat az autó navigációs rendszerének, és ez még csak néhány funkció a sok közül. A korábban bevezetett, és idehaza is elérhető Pay to Park is elérhető maradt, ezt a funkciót a felhasználók az alkalmazásban külön aktiválhatják.

A MyŠkoda alkalmazás új funkciói:

Powerpass integráció

A töltési szolgáltatás mostantól teljesen integrálták a MyŠkoda alkalmazásba. Az alkalmazás segítségével aktiválhatjuk a Powerpass-t, ellenőrizhetjuk a töltést, és kiválaszthatjuk a tarifacsomagunkat, de megtaláljuk a töltési előzményeinket is.

Felfedezés menüpont

Egy új lap hírekkel, tippekkel és egyéb információkkal a Škoda világából.

Hűségprogram

(Jelenleg csak az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban és Spanyolországban)

A cseh autógyártó hűségprogramot vezet be a kiválasztott piacokon. Az ügyfelek kihívásokat teljesíthetnek, hogy pontokat gyűjtsenek, amelyeket aztán Škoda tartozékokra és ajándéktárgyakra válthatnak be.

Track & Explore

Az ügyfelek nyomon követhetik új autójuk gyártási státuszát a MyŠkoda alkalmazásban, és előre megtanulhatják használni annak funkcióit. Ez az új funkció jelenleg csak kiválasztott piacokon érhető el, de hamarosan további piacokra is kiterjesztik azt!

A Škoda iV Charger segítségével az otthoni töltés kezelését is leegyszerűsíti. A MyŠkoda alkalmazással a felhasználók mostantól kezelhetik a töltési ütemterveket, használhatják a Plug & Charge funkciót és megtekinthetik a töltési előzményeket.

Az önálló Powerpass alkalmazás március 26-tól már nem működik. „Ez egy nagy mérföldkő, amellyel jelentősen leegyszerűsítettük a Powerpass felhasználóink vásárlói élményét” – mondta Adam Klas, aki a Škoda Auto Powerpass-ért felelős munkatársa. A jelenlegi Powerpass felhasználók letölthetik vagy frissíthetik a MyŠkoda alkalmazást. A Profil fülön lépjen a Powerpass részre, és erősítse meg a Škoda ID csatlakozását a teljesen automatikus adatátvitelhez.

A felhasználók a legtöbb, a Powerpass-ból már ismert funkciót a MyŠkoda alkalmazás új Profil fülén találják meg, amely a Beállítások fül helyébe lépett. „Itt a felhasználók aktiválhatják a szolgáltatást, megtalálhatják számláikat és töltési előzményeiket, valamint szükség szerint havonta módosíthatják tarifacsomagjukat” – magyarázza Adam Klas. A Térképek rész is frissült, így mostantól kiemelve jelennek meg azok a töltőpontok, ahol a felhasználók használhatják a Powerpass-t. A rendelkezésre álló csatlakozókról és a töltési teljesítményről is találhatók információk.

Maga a töltés az alkalmazásból, kártyával, vagy automatikusan a Plug & Charge funkción keresztül indítható. A MyŠkoda applikáció 7-es és újabb verziója az összes jelenlegi gyártású Škoda modell felhasználóinak készült, beleértve a 2020 júliusa után gyártott belsőégésű motorral és plug-in hibrid hajtásláncokkal szerelt modelleket is. Ők egyetlen alkalmazással kezelhetik autójuk összes funkcióját. A 2020 júliusa előtt gyártott/bemutatott autók tulajdonosai (például a Citigo e iV tulajdonosok) a MyŠkoda Essentials alkalmazást használhatják. A kevésbé jó hír számukra, hogy amennyiben továbbra is használni szeretnék a Powerpass szolgáltatásait, akkor a MyŠkoda alkalmazást is le kell tölteniük, hiszen annak Profil menüpontja alatt találják meg a jövőben a Powerpass funkcióit.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!