fbpx

Led mátrix fényszórókat kap a Kamiq

Közeleg a felfrissített Scala és Kamiq augusztus elsejei premierje, amely előtt most a fényszórókról tudhatunk meg érdekes részleteket.

A felfrissített Škoda Scala és Škoda Kamiq digitális világpremierje előtt a cseh autógyártó egy sor dizájnvázlatot tesz közzé, amelyek a frissített frontrészt és fényszórókat mutatják be. Négy évvel a sorozatgyártás megkezdése a Kamiq opciós listája a kategóriájában nem megszokott extrával bővül.

De nézzük először a Scalát

A márkánál megszokott módon a frissítése nem hagyja érintetlenül a fényszórókat. Így volt ez a múltban az összes modellnél. Ezek általában mindig friss megjelenést kölcsönöznek az aktuális modellnek, bár nem midig fogadják ezeket a vásárlók osztatlan lelkesedéssel. Nos, az előttünk álló frissítésnél nem kell ilyesmitől tartani.

Az átformált Scala fényszórók ezentúl a hűtőrácsig nyúlnak majd. Az első fényszórók nappali menetfénycsíkjai a fényszórók alsó és felső peremén is összefutnak, a külső peremnél pedig ívesen hajlanak majd meg, hogy jellegzetes, új fényjegyet hozzanak létre.

A Kamiq fényszóróinak kialakítása is megújult. A jellegzetes osztott fényszórók felső eleme a frissített modellen karcsúbb és még hangsúlyosabb kialakítású lesz. Az alatta lévő fő fényszórók mérete megnőtt, és az opcionális TOP LED Matrix fényszóróknak adnak otthont a jellegzetes hatszögletű Matrix modulokkal, amelyek a Kamiqhoz és a Scalához a frissítéssel jelennek meg.

A felfrissített Škoda Scala és Škoda Kamiq digitális világpremierjét 2023. augusztus 1-jére tervezik.

Addig is, amíg a megújuló Scala és Kamiq megérkezik, az importőr kedvező áron kínálja a jelenlegi változatot, ráadásul most akár 8,41%-os hitelkamat mellett. Érdemes lecsapni rá. 

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!