fbpx
SKODA Relax Program

Kompromisszumok nélkül – Privát Bérlet Program

Sokan elsőre nem is bíznak benne, hogy a ŠKODA által kínált három privát bérlet konstrukción belül, valójában mind a hat modell választható és beszerezhető. Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy nem csak alapmodellekben kell és lehet gondolkodni, hanem választott típustól függetlenül, az egyéni igényeknek megfelelően, bármilyen extra funkció és felszereltség belekerülhet leendő ŠKODA modellünkbe.

 

Fussuk is át gyorsan, a döntést megkönnyítendő, hogy melyik modellt, mely tulajdonságaik alapján szokták leginkább választani!

ŠKODA FABIA

A ŠKODA modell paletta legkisebb tagja, de éppen ezáltal biztosítja a könnyed városon belüli mozgást, manőverezést és gondtalan parkolást. Mindeközben a nagyobb testvéreknél megtalálható innovatív biztonsági- és kényelmi funkciókat is megtalálhatjuk benne, ráadásként pedig stílusos megjelenést kölcsönöz számunkra.Ha a Fabiára esik a választás, alig néhány héten belül már át is vehető, amit most négyévszakos gumikkal kínál a márka.

ŠKODA RAPID és RAPID SPACEBACK

A már minden tekintetben nagyobb méretekkel rendelkező, a saját kategóriájában vonzó RAPID, könnyen kerül a családosok figyelmének középpontjába. Különösen a bevásárlásra, utazásra, szülők és gyermekek csomagjainak a rögzítésére és tárolására alkalmas, tágas csomagtér szokta meglepni és meggyőzni az érdeklődőket. Ráadásul a biztonságos ebben a modellben szintén alapfelszereltség, amit az öt csillagos Euro NCAP törésteszt is bizonyít, köszönhetően az asszisztens rendszereknek és légzsákoknak. A ŠKODA RAPID modellben a kiválasztást és konfigurációt követően szintén alig néhány héten belül már akár a házunk előtt gyönyörködhetünk.

ŠKODA OCTAVIA

Aki számára fontos a stílusos megjelenés, az nyugodtan rábízhatja magát az éles vonalakkal és markáns élekkel rendelkező Octaviára, hiszen az egyedi stílusjegyeknek köszönhetően, biztosan a figyelem középpontjába kerül. A praktikus Simply Clever megoldások, az utastér barátságos kialakítása és a ŠKODA Connect funkciók révén vállalkozók és családok egyaránt otthon érezhetik magukat benne.

ŠKODA SUPERB

A stílusos, mégis kifejező és karakteres forma szépsége sokakat rabul ejtett már. Elegáns megjelenése különösen a vállalkozók és orvosok körében népszerű, hiszen egyaránt öröm vele haladni és megjelenni. A maximális kényelem és a felszereltségbeli széles variálhatóságnak köszönhetően mindenki tökéletesen személyre szabhatja a saját igényeinek megfelelően. A kívánt vezetői segédrendszerek és infotainment rendszer funkciók összeállítását követően, az új modell már nagyon gyorsan a család rendelkezésére is állhat.

ŠKODA KAROQ és KODIAQ

A közepes és nagyméretű városi SUV modellek néhány év alatt kerültek a népszerűség reflektorfényébe. Köszönhető a méretükből adódó robosztus, de mégis vonzó megjelenésnek, tágas csomagtér kínálatuknak, a biztonságnak, valamint a funkcionalitás területén felvonultatott újdonságaiknak. A KAROQ és KODIAQ modellek minden terepen versenyképesek, akár a felső kategóriás modellekkel szemben is! Nagycsaládosok, városban és az utakon egyaránt sokat mozgók számára ideális választás lehet.

Arról, hogy milyen élethelyzetekben jó választás a Privát Bérleti Program, itt írtunk. Ha pedig szeretnél konkrét ajánlatot kapni valamelyik modellünkről, akkor jelezd nekünk itt, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Melyik modell érdekelne a programban?

5 + 5 =

Már tesztelik: új ŠKODA SUPERB

A napokban kaptak lencsevégre az Alpokban egy álcázott tesztautót, ami nem lehet más, mint az új ŠKODA SUPERB. Vagy mégsem?Korábbi cikkeinkNem kell éles szemmel kutakodni a fotókon, hogy észrevegyük: valami nem stimmel. Ez ugyanis az elejét, illetve a hátulját...

bővebben

Már tesztelik: új ŠKODA SUPERB

A napokban kaptak lencsevégre az Alpokban egy álcázott tesztautót, ami nem lehet más, mint az új ŠKODA SUPERB. Vagy mégsem?Korábbi cikkeinkNem kell éles szemmel kutakodni a fotókon, hogy észrevegyük: valami nem stimmel. Ez ugyanis az elejét, illetve a hátulját...

bővebben

FIGYELEM! Ez a posztunk ekkor frissült utoljára: 2018-11-07 . A benne szereplő Információk már érvényüket veszthették.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!