fbpx

Jön az új

FABIA MONTE CARLO

A ŠKODA AUTO több hivatalos dizájnvázlatot is közzétett, amelyek első pillantást engednek az új FABIA MONTE CARLO-ra. A sportos lifestyle változat tizenegy évvel ezelőtt debütált a FABIA második generációjában. A jellegzetes, fekete MONTE CARLO elemek a negyedik generációs FABIA lényegesen érzelmesebb vonalvezetését és dinamikusabb arányait hangsúlyozzák. A sportos belső térben karbon stílusú elemek és piros díszcsíkok fokozzák majd az érzést.  

Korábbi cikkeink

Az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO első vázlatai alapján a modell jellegzetes részletei tovább fokozzák az új FABIA dinamikus megjelenését. A ŠKODA hűtőrács kerete ugyanolyan fekete fényezésű, mint az egyedi lökhárítón található légterelők, amelyek a nagyméretű légbeömlőnyílást fogják közre. A szintén egyedi, sportos hátsó lökhárítóra diffúzor került, és a hátsó ajtó márkajelzései is fekete színűek, akárcsak a külső tükörházak, az ablakkeretek, az oldalsó küszöbborítás és a hátsó spoiler.

A belső tér túlnyomórészt fekete színű. Az állítható magasságú sportülések integrált fejtámlákkal rendelkeznek, a 3 küllős, multifunkciós sportkormányon pedig a MONTE CARLO jelvény látható. A kormánykerék peremének, valamint a kéziféknek és a váltókarnak a bőrborítását fekete öltések díszítik. Sportos vörös szín dobja fel a hangulatot az üléshuzatokon, a műszerfali díszítéseken, a középkonzolon és az egyedi formájú ajtóbehúzókon. Karbon stílusú elemeket láthatunk majd az első ajtók kartámaszait és a műszerfal alsó részét.

A sportos ŠKODA lifestyle modellek 2011 óta viselik a MONTE CARLO elnevezést. Fekete karosszériaelemeik, sportos belső kialakításuk és kibővített alapfelszereltségük a ŠKODA sikereit idézik, melyeket a legendás Monte Carlo Rallyn ért el. A ŠKODA tizenegy évvel ezelőtt vezette be ezt a felszereltségi változatot a FABIA második generációjánál. Később az utódhoz, valamint a CITIGO-hoz, a YETI-hez és a RAPID SPACEBACK-hez is készült MONTE CARLO változat. A ŠKODA jelenleg a SCALA MONTE CARLO és a KAMIQ MONTE CARLO modelleket kínálja, és február 15-én  a kínálat az új, negyedik generációs FABIA-val is bővül.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!