fbpx

VISION 7S.

Premier augusztus 30-án.

A ŠKODA AUTO újabb belső vázlatot tett közzé a VISION 7S koncepcióautóról. A tisztán elektromos meghajtású hétüléses minimalista belső térrel, nagyfokú funkcionalitással és intuitív kezelhetőséggel rendelkezik. A VISION 7S ízelítőt nyújt a cseh autógyártó új formatervezési nyelvezetéből. A koncepcióautót augusztus 30-án mutatják be a nagyközönségnek.

Korábbi cikkeink

A VISION 7S első belső vázlata a minimalista belső kialakításról és a három üléssoron akár hét személy számára is bőséges helykínálatról adott előzetest. A ŠKODA néhány, a cégre jellemző Simply Clever funkciót is beépített. Az új vázlaton szimmetrikus, „körbefutó” kialakítás látható, amely minden utasnak biztonságérzetet nyújt. A lapos, széles műszerfal, amely az ajtókig nyúlik, hangsúlyozva a belső tér szélességét. Előtte egy nagy, szabadon álló érintőképernyő található, amely függőlegesen van elrendezve – első alkalommal a ŠKODA modellek történetében.

A vázlat kiemeli a jármű tökéletesen kiegyensúlyozott hagyományos gombok helyett úgynevezett haptikus (ez érintést rezgéssel visszaigazoló) vezérlőkkel ellátott virtuális felületét, valamint optimális ergonómiáját. Az új kormánykerék innovatív kialakítású, függőleges küllőkkel. Fent és lent kicsit lapított, hogy a vezető számára szabad rálátást biztosítson a műszeregységre. A központi kijelző alatt egy középkonzol található három nagyméretű, haptikus forgókapcsolóval; ezek, valamint az alattuk lévő két nagyméretű gomb és egy forgatható kapcsoló egy kezelőpanelt alkotnak. Ez alatt speciális tárolórekeszek találhatók, ahol az utasok tölthetik és csatlakoztathatják okostelefonjaikat, ezáltal még inkább személyre szabhatják a jármű vezérlését.

A VISION 7S világpremierje augusztus 30-án lesz. A jármű ízelítőt nyújt a cseh autógyártó új formanyelvéből, amely a márka hagyományos értékeiből, a robusztusságból, a funkcionalitásból és a hitelességből táplálkozik.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!