fbpx

Digitális járműtanúsítvány – a használt Škoda modellek útlevele

Használt autót vásárolni mindig kockázatos, hiszen nem ismerjük általában az autó múltját. Ezen segít a Škoda digitális járműtanúsítványa, melyet Škoda Connect fiókunkba belépve tudunk létrehozni.

A Škoda tulajdonosok néhány kattintással létrehozhatnak egy digitális járműtanúsítványt, amely ellenőrzött adatokat tartalmaz járművük állapotáról és szerviztörténetéről a garanciális időn belül. Ez a fájl a gyártó hivatalos dokumentuma, amely különböző forrásokból – többek között a jármű elektronikus szervizkönyvéből – származó adatokat állít össze. Az ügyfelek így folyamatosan megbízható információkkal rendelkeznek a járművükről, anélkül, hogy fel kellene keresniük egy márkakereskedőt, vagy további díjakat kellene fizetniük. A szolgáltatás ingyenesen elérhető minden olyan európai Škoda gépkocsihoz, amelyben a Škoda Connect szolgáltatást elérhető.

A digitális járműtanúsítvány

A digitális járműtanúsítvány jelentősen növeli az átláthatóságot mindenki számára, akár egy használt Škoda eladásáról, akár vásárlásáról van szó, így ezáltal növeli annak paci értékét is. A dokumentum tartalmazza a jármű azonosítóját, a műszaki specifikációkat, és lehetőséget ad a vevők és az eladók számára a széria- és opcionális felszereltségek áttekintésére.

A naprakész kilométer- és futásteljesítmény-történet, az esetleges előre kifizetett szervizek és garanciabővítések, valamint az átfogó szerviztörténet szintén megtalálható benne. A digitális járműtanúsítvány nem csupán a rendszeres karbantartásokat, hanem a garanciális javításokat is magában foglalja. A garancia idő letelte előtti előzmények később beépülnek a digitális tanúsítványszolgáltatásba. A járműtulajdonosok a Škoda Connect webportálról kényelmesen létrehozhatják és PDF formátumban exportálhatják a fájlt.

Hogyan tudjuk elkészíteni a digitális járműtanúsítványt?

Csak fel kell keresniük a Škoda Connect portált, be kell jelentkezniük, a digitális tanúsítvány menüpontra kell kattintaniuk, és le kell tölteniük a PDF-et. Ezt követően igényeiknek megfelelően továbbküldhetik vagy megoszthatják azt. A Škoda-tulajdonosok bármikor és annyiszor generálhatják ezt a tanúsítványt, ahányszor csak akarják.

Hetente frissített kilométer adatok

Egy autó eladásakor a digitális tanúsítvány gyorsan megadja az összes olyan adatot, amelyet a leendő vevő tudni szeretne. A futásteljesítménytörténet például folyamatosan frissül – nem csak a szervizelések alkalmával. A futásteljesítményt a Škoda Connect részeként a Remote Access funkció aktiválásától kezdve minden héten rögzítik.

Škoda Connect: minden lényeges dolog a mobiltelefonon

A Škoda Connect szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobiltelefonjukon nyomon kövessék a jármű legfontosabb paramétereit, és számos további funkciót is tartalmaz, mint például az ajtózárak ellenőrzését, a Škoda gépkocsi személyre szabását az egy fiókban tárolt különböző járművek közötti váltáskor, az útmenti segítségnyújtás kérését meghibásodás esetén, valamint a szervizlátogatások tervezését. Mindezen adatokat természetesen biztonságosan tárolják, következetesen megfelelve az EU GDPR szigorú előírásainak.

Digitalizáció: innovatív, okos szolgáltatások egyre szélesebb köre

A Škoda Auto egyre szélesebb körű csatlakoztathatósági funkciókat és innovatív szolgáltatásokat kínál, amelyek megkönnyítik és még kényelmesebbé teszik az autó használatát. Ilyen például a „Pay to Park” parkolási fizetési funkció, vagy a legújabb „Ajánlatok” szolgáltatás, amely a Škoda modellek használóinak rengeteg kedvezményes árucikkhez és különleges ajánlathoz biztosít hozzáférést.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!