fbpx

Az új FABIA

női szemmel

Egy kompakt autó meglepően nagy csomagtartóval. „Pont olyan autó, amilyenre szükségem van” – mondja Tonya Graves édesanya és énekesnő, aki a ŠKODA FABIA-t tesztelte. Egy tipikus hétfő, csak egy kicsit csendesebb a szokásosnál, gondolja Tonya Graves. De ez nem jelenti, hogy unalmas lenne. Látogatás a barátnőjénél, Anna Marešová tervezőnőnél, utána egy kis munka, egy röpke pihenő majd néhány mindennapi feladat: bevásárlás és a fiát edzésre vinni. Nézd meg, mit gondol Tonya Graves a FABIA-val együtt töltött időről.

Korábbi cikkeink

Az énekesnő az alapvető utazások mellett arra is használja az autót, hogy elmeneküljön a nagyvárosból – amikor szünetet akar tartani, beül a volán mögé, lazít és elmegy élvezni a vidéket.

Volt valami, ami meglepte a FABIA-val kapcsolatban? „Szuper könnyű vezetni, és amikor nincs kedvem parkolni, könnyedén leparkolja magát! Egy másik meglepő tulajdonsága ennek az autónak a csomagtartó. Sokkal nagyobb, mint azt az ember gondolná. Ami számomra nagyon fontos.  Anyuka vagyok, van mit elintéznem, vásárolok magamnak, vásárolok a gyerekeimnek. Ha ennyi tennivalód van a nap folyamán, ez nagyon hasznos, különösen, ha gyerekeid vannak. Itt mindenki feltöltheti a telefonját, a hátsó üléseknél is” – mondja.

Az új ŠKODA FABIA

Az új FABIA a ŠKODA dizájnnyelvének következő lépése. Egyszerre tűnik sportosnak és barátságosnak. A LED-es fényszórók, a markáns motorháztető-forma és a jellegzetes hűtőrács dinamikus megjelenést kölcsönöznek neki. A 0,28-as légellenállási együtthatóval az autó a kategória legjobb aerodinamikájával büszkélkedhet. A FABIA a 380 literes csomagtartójával is a kategória élvonalába tartozik. A belső tér tágas és kényelmes, és persze ott van a Simply Clever megoldások széles választéka is. Kétzónás légkondicionáló, magas fokú Connectivity, akár kilenc légzsák és számos vezetést és parkolást segítő rendszer áll rendelkezésre. Az autót 80, 95 és 110 lóerős motorok hajtják, a kínálat csúcsát a 150 lovas 1,5 TSI egység jelenti.

Tonya az autó csúcstechnológiáját is nagyra értékeli. „Ez az autó annyira okos. Észreveszi, hogy milyen közel vagy az előtted haladó autóhoz. Biztonságos, biztonságban vagyok, amikor a gyerekeimet vezetem benne. A megbízhatóság és a biztonság az, amire a ŠKODA-ban számítok. Szóval igen, rajongó vagyok” – vallja be. Miközben este Prágán keresztül hajt, a hangszóró utasítja, hogy forduljon balra. Tonya nemcsak a tanácsot értékeli, hanem a kedves beszélgető társaságot is. „Pontosan ezt fogom tenni, köszönöm, Laura. Jó néha, hogy ott van velem ez az apróság, akivel beszélgethetek. Nem érzem magam olyan egyedül a kocsiban.”

Tonya Graves

Csehországban élő amerikai énekesnő és színész. New York államban született és 1995-ben költözött Prágába. Tagja volt többek között a Liquid Harmony és a Monkey Business együtteseknek. 2011-ben jelent meg első szólóalbuma I’m the Only Me címmel, amelyet 2015-ben a Back to Blues című album követett. Alkalmanként filmszerepeket is vállalt, többek között Jiří Menzel Oscar-díjas rendező I Served the King of England című filmjében, amelyben Abesszínia császárnőjét alakította. Volt egy kisebb szerepe a Netflix Army of Thieves című produkciójában is. 2019-ben részt vett a StarDance című cseh társastánc-televíziós versenyen, 2021-ben pedig az Eurovíziós Dalfesztivál cseh zsűrijének tagja volt.

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!