fbpx

Március 15-én megvillantják az Elroq-ot

Március 15-én tartja a Škoda Auto éves sajtókonferenciáját, amelyen az elmúlt évről és az idei tervekről, így az Elroq-ról is beszámolnak.

A Škoda Auto minden év tavaszán tart a sajtó képviselőinek egy nagy beszámolót arról, hogy miként sikerült az elmúlt időszak pénzügyi szempontból, és egyben beszámolnak a márka stratégiai terveiről is.

És hogy mi lesz a program?

Klaus Zellmer, a Škoda Auto vezérigazgatójának átfogó áttekintése után, amely a vállalat elmúlt pénzügyi évben végzett tevékenységeit és eredményeit mutatja be, Holger Peters, a Škoda Auto pénzügyi, informatikai és jogi ügyekért felelős igazgatósági tagja ismerteti a legfontosabb pénzügyi mutatókat. Majd Martin Jahn, a Škoda Auto igazgatótanácsának értékesítésért és marketingért felelős tagja a vállalat értékesítési teljesítményéről és nemzetközivé válásáról fog beszélni. Természetesen lesz kérdezz-felek rész is, ahol az board tagjait lehet majd kérdezni, akik válaszolnak minden olyan kérdésre, amire tudnak, és válaszolhatnak.

Megvillantják az elektromos jövőt. Jön az Elroq.

Egy kicsit rögtön le is kell hűtenünk a kedélyeket, hiszen hivatalosan nem ezen az eseményen fog bemutatkozni a Škoda következő teljesen elektromos modellje, az Elroq. De az első dizájntanulmányt már látni fogjuk a modellről. És ahogy már megszokhattuk, ezek a tanulmányok már nagyon-nagyon közel állnak a gyártásba kerülő modellhez.

De mi az az Elroq?

Ha megfejtjük a nevét, már körülbelül tudhatjuk is, hogy miről van szó. A név kétfelé bontva El – mint electric és Roq – mint a Karoq második szótaga. Tehát a jövevény nem más, mint a Karoq elektromos kivitele. Ez persze ne tévesszen meg senkit, hiszen nem a jelenlegi modell kap villanyhajtást, hanem az új modell egyike lesz annak a 6 elektromos modellnek, amelyek 2030-ig mutatkoznak majd be, és emellett a Modern Solid dizájnnyelv első igazi képviselője lesz.

A sajtókonferencia oldalunkon is követhető lesz:

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!