fbpx

Ezek a Škoda modellek érkeznek 2024-ben

Bemutatókban idén sem volt hiány, de a szalonokba az új Škoda modellek csak 2024-ben érkeznek meg a szalonokba. Mondjuk is, hogy mikor.

Kamiq és Scala

Ezzel a két modellel kezdődött a bemutatók sora, így nem csoda, hogy először ezt a két felfrissített Škoda modellt lehet megrendelni, már január elején. Az első autók pedig már február végén, március elején meg is érkeznek nemcsak a kereskedésekbe, hanem a tulajdonosokhoz is. A megújult Kamiq-ról és Scaláról ide kattintva olvashatsz.

Kodiaq

Az márka első 7 üléses SUV modellje teljesen megújult, számos újdonság mellett érkezik belőle a konnektoros hibrid kivitel is, amely akár 100 km-t is képes teljesen elektromosan megtenni, és amikor lemerül, akár 50 kW-al is tudjuk majd tölteni. A konfigurátorba januárba kerülhet be a modell, míg az első darabok májusban érkeznek hazánkba. A teljesen új Kodiaq-ról ide kattintva olvashatsz.

Superb és Superb Combi

A Škoda zászlóshajója immár a negyedik generációjához érkezett, és akárcsak az elődjéből, belőle is lesz limuzin és Combi kivitel. Az utóbbi a tervek szerint januárban lesz konfigurálható, és március – április környékén jönnek meg az első darabok. A limuzinra kicsit többet kell várni, hiszen legkorábban márciusban válik rendelhetővé, viszont utána felgyorsulnak az események, mert májusban már hozza is őket az autószállító kamion. Részletesen itt ismerheted meg a modelleket.

Megújult Octavia

A márka szíve, amelyből a legtöbbet adják el világszerte, így mindenki árgus szemekkel figyeli majd várhatóan a bemutatót, amelyre februárban kerül sor. A jó hír, hogy utána nem sokkal már lehet is rendelni a megújult Škoda Octaviát, és utána március vagy április tájékán már meg is jönnek az első darabok. A részletekről itt olvashatsz.

Jön az elektromos Karoq

A megújult Octavia mellett 2024 másik igazi újdonsága az elektromos Karoq érkezése lesz. Az Elroq – tehát az ELektromos kaROQ – már márciusban bemutatkozik, viszont rendelni csak évvégétől lehet majd, és az első modellek 2025. márciusában érkezhetnek a megrendelőkhöz és a szalonokba.

Persze ezek csak a teljesen új vagy megújult modellek voltak a Škoda 2024-es bemutatóiból. Emellett érkeznek majd olyan modellkivitelek, amelyek a már bemutatott Škoda újdonságokhoz kapcsolódnak. Így például a Superb Sportline kivitele, vagy a Kodiaq RS változata. Ezek az újdonságok a Škoda 2024-es őszi naptárában szerepelnek. Akik pedig jó áron szeretnének új autót vásárolni és nem akarnak várni, nézzenek szét a készletkisöprő akció modelljei között. 

Előző

Következő

Hozzászólás írása

Pin It on Pinterest

Tetszett?

Oszd meg másokkal is!